Nagyon vegyes - ruha, minyon és kopogtatók

Az elmúlt 2 hétben a munka miatt nem nagyon haladtam a rendelésekkel, csak a szabadnapokon volt lehetőségem dolgozni rajtuk. Akkor meg ott vannak az otthoni teendők is...
Szóval nem egyszerű, de igyekszem beosztani az időmet.
Az egyik munkatársam kért egy gallért a 2 éves kislányának ruhakiegészítőnek. Nagyon tetszett neki, és remélem, hogy a kicsi is örömmel fogja hordani.



Forrás: Kreatív horgolás magazin 2015/1.
Fonalak: Yarn Art Baby 217
               Red Heart Lisa 2330.


Lett egy lányruhás minion a rendelések között, ami eléggé eltér a megszokottól. Ezt egy fodrász kérte, aki abban a szalonban dolgozik, ahova én is járok fodrászhoz és körmöshöz.





Forrás: http://www.ravelry.com/patterns/library/little-miss-minion
Fonalak: Red Heart Lisa 148, 184, 206, 208 és 5668.


Készült kopogtató is a sógornőm kérésére,a ki az óvodába vitte be, ahol óvónőként dolgozik. Nagyon elégedett volt vele, és jó lenne, ha a gyerekeknek is tetszene. Ez egy hungarocell koszorú alap, hogy változtatni lehessen rajta a díszeket az évszaknak vagy ünnepeknek megfelelően.
Ez most Halloween-es lett. Kétfélét készítettem, mert csak a kis tökök és a szalag színe volt biztos, de aztán a nagy tökös lett a befutó. A cica pedig beköltözött hozzám az irodába.



Forrás: cicás: http://arminas-aminals.blogspot.hu/2008/10/amigurumi-kitty-witch.html
            tökös: http://theperfecthidingplace.blogspot.co.uk/2014/10/crochet-halloween-pumpkin-free-pattern.html és http://www.ravelry.com/patterns/library/one-piece-amigurumi-pumpkin
Fonalak: Baby Smiles Bravo Baby 185 és 1025
               Alize Cotton Gold 493
               Red Heart Lisa 208, 217 és 8222.

Megjegyzések