Elmaradás pótlása I.

Az elmúlt hónapokban nagyon elmaradtam a bejegyzésekkel. 1 nap és itt az év vége. 
Igyekszem ma és holnap bepótolni az elmaradt feltöltéseket, hogy a következő évre ne vigyek át elmaradást. Hátha így nagyobb lesz az esélye, hogy gyakrabban lesznek itt is bejegyzések, az elkészülésekkel egy időben. :)

Változás azonban, hogy eddig külön Facebook profilja volt az oldalnak, de a könnyebb kezelhetőség érdekében a fő profilom alatt hoztam létre ismét, és ide kerülnek fel rendszeresen az elkészült megrendelésekről készült képek.
Emellett pedig a képek alól kikerülnek lassan a felhasznált fonalak, és a leírások, és átkerülnek egy másik oldalra ezen a blogon belül, hogy összesítésre kerüljenek, és ugyanaz ne kerüljön fel több képhez is.

Szóval folytassuk az évet az őszi kopogtatók után.

Ismét készült egy kétszemű minion egy munkatársamnak.


Sok munkatársam szereti a rajzfilmeket, és ez alól a nagy sikernek örvendő Jégvarázs sem volt kivétel. természetesen a mókás hóember, Olaf került megalkotásra, aki szintén egy csoporttársam kívánságára nyerte el sosem olvadó alakját.





Mivel közeledett a tél, és ilyenkor nagy szezonja van a sálaknak, ezért egy friss munkatársam kért egy sálat. Ez elég nagy falat lett, ugyanis ez tuniszi horgolással készült, és nálunk nem volt túl egyszerű beszerezni a hozzá való tűt. Végül minden rendben ment, nekem is sikerült megtanulnom az egyébként nem túl bonyolult folyamatot, ahogyan ez a fajta horgolás készül.
3 képet csináltam róla. Az első a munkafolyamat közbeni állapotot mutatja, a második közeli, hogyan néz ki a horgolás maga, a harmadik pedig a már kész körsálat.
Egyébként ez avatatlan szemnek határozottan kötött minta benyomását is keltheti, ahogy velem is történt első alkalommal. :)







 










Megjegyzések