Rendhagyó tojások

Húsvétkor a tojásnak jut a legfőbb szerep. Helyet kap az ünnepi asztalon számtalan formában és ezt adjuk a locsolkodóknak is megköszönve a fáradozásukat. Utóbbi felhasználásra rengetegféle módon díszíthetjük a tojások,ki-ki a maga ízlésének megfelelően. 

A fodrászom, Anita mindig nagyon ízlésesen és az évszaknak megfelelően díszíti fel a szalont, ahol dolgozik. A húsvét kapcsán készített hungarocelltojásokat, amelyeket egy kis plusszal szeretett volna feldobni. Ennek kapcsán készültek el ezek a mini megrendelések.

Első ránézésre a kosár pompont látunk, de ha még egyszer megnézzük, akkor látható, hogy picuri sapkák készültek egyedi minta alapján.

Ilyen helyes kisfickókra kerültek fel, akikből Anita egy egész kosárnyit készített. Természetesen vannak lányok is köztük, nehogy ők kimaradjanak a mulatságból.
Amint írtam, a minta egyedileg készült, hogy megfelelő méretűek legyenek, a pomponokat pedig a Berti-ékhez vásárolt pomponkészítő legkisebb, 3,3cm átmérőjű tagjával sikerült ilyen tömöttre csinálnom.


Remélem, nektek is tetszenek. Ha igen, oszd meg velem itt kommentben vagy a Facebook oldalamon a kép alatt!

Megjegyzések