Anyák napi szív másképp

Az anyák napja már eltelt, de mivel én mindig csúszásban vagyok mindennel, így nem is meglepő, hogy csak most tudom kitenni a posztot az idén általam készített ajándékról.

A Pentart blogjában betonból készült asztaldíszt készítettek és dekoráltak. Magát a díszt én is szerettem volna elkészíteni, de kicsit kombináltam egymással 2 ötletet. Így lett a betonból agyag virágcserép, amit alapozó festékkel festettem be, majd vaníliaszínű akrilfestékkel színeztem meg, hogy illeszkedjen a rizspapír színéhez.
A rizspapírt előzetesen alaposan összegyűrtem, és így is illesztettem fel a cserépre matt dekupázsragasztóval több rétegben.

Zsákvászon helyett a peremére körben szélesebb csipkét ragasztottam, a szélek találkozásához egy szalagból készült masnit ragasztottam, amihez egy félgyöngyöt illesztettem és egy lézervágott, fából készített szívecskét is

Oázis még egy korábbi projektből maradt itthon, azzal tömtem ki a cserép belsejét. A tetején lévő díszítés mohából, rózsaszín zuzmóból és fehér vegyes termésekből készült, amit néhány helyen félgyönggyel szórtam meg.

Végül összeállítottam az egészet, és ilyen lett.



Nektek hogy tetszik? Írjátok meg itt kommentben vagy a Facebook oldalamon!

https://www.facebook.com/Horgoblog/ https://plus.google.com/u/0/113032108964945598475 https://mail.google.com/mail/




Megjegyzések